​Autotrim har mange års erfaring med at lave service på alle slags bilmærker. Vi laver individuelle eftersyn efter producentens anvisninger samt i henhold til, hvad der er lavet ved seneste service.

Kun aftalte reparationer

Ved service følger vi check-skemaet, som fra fabrikkens side er lavet til den specifikke model. På den måde sikrer vi, at intet glemmes eller overlades til tilfældighederne.

​Vi noterer eventuelt kommende reparationer, og vi foretager ikke noget ekstraarbejde, der ikke er aftalt med kunden på forhånd. Vi lever altid op til den tillid, som kunden giver os ved at lade os udføre servicen.

Ekstra service

Når du afleverer din bil til service os hos, sørger vi for det hele. Vi kører selv bilen hen til det Dinitrol Center i nærheden, som vi har et samarbejde med, hvis undervognen skal tjekkes. Og kan du ikke undvære bilen, mens den er til reparation, har vi også lånebiler.

​Skal du købe en brugt bil, tilbyder vi desuden, at du kan komme forbi med den på vores værksted, så vi kan fortælle dig, om du skal forvente større udgifter til reparationer de kommende år.

Kontakt os for at høre nærmere eller bestille en tid til service.​